• 1403/05/03 - 13:21
  • - تعداد بازدید: 37
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون وزیر و رئیس سازمان تات:

نقش کمیسیون کشاورزی، امنیت غذایی، آب و منابع طبیعی شورای عالی عتف در تحکیم نظام جمهوری اسلامی

 

معاون وزیر و رئیس سازمان تات در یکصدو شصت و دومین جلسه کشاورزی، امنیت غذایی، آب و منابع طبیعی شورای عالی عتف با تاکید بر نقش کمیسیون در تحکیم آینده نظام سیاسی کشور گفت: پیگیری اجرای سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی می‌تواند نقش مهمی در تحکیم نظام جمهوری اسلامی ایران به همراه داشته باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان تات، سیدمجتبی خیامنکویی با اشاره به این که گستره سفره غذایی مردم به عنوان اولویت عموم جمعیت کشور بسیار حائز اهمیت است، گفت: کمیسیون کشاورزی، امنیت غذایی، آب و منابع طبیعی شورای عالی عتف باید فرمایش مقام معظم رهبری در ابتدای دولت سیزدهم که «امنیت غذایی» را مساله درجه یک کشور عنوان کردند، در راس امور قرار دهد.

وی افزود: اگر مفهوم واقعی امنیت غذایی به عنوان مساله درجه یک کشور را درک کنیم، شاهد حضور حداکثری مردم در رویدادهای سیاسی کشور خواهیم بود.

خیام‌نکویی بر همکاری اعضای هیات علمی دانشکده‌های کشاورزی در کنار بازوان اجرایی کشور تاکید و تصریح کرد: این امر موجب تحول‌آفرینی در بخش کشاورزی خواهد شد.

رئیس سازمان تات، سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی را نقطه آغاز تحول در عرصه امنیت غذایی در کشور عنوان کرد و گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی نقش نظارتی و عملیاتی شدن این سند را به عهده دارد و باید اهمیت این موضوع، با رئیس جمهور منتخب  توسط شورا نیز مطرح شود.

وی از همکاری بیش از 200 عضو هیات علمی از 26 دستگاه مرتبط با سند امنیت غذایی کشور خبر داد و گفت: تمرکز در نقش‌آفرینی در اجرای سند ملی دانش‌بنیان امنیت غذایی با مطالبه‌گری، برنامه‌ریزی و اولویتبندی عناوین سند بسیار حائز اهمیت است.

خیامنکویی با اشاره به این که ۱۴ میلیارد دلار ارز کشور به رفع نیازهای عرصه امنیت غذایی کشور اختصاص داده می‌شود، گفت: حکمرانی مناسب در این زمینه از بروز چالش‌های موجود جلوگیری خواهد کرد.

وی با اشاره به این که میزان یارانه نان که در بودجه امسال در کشور پیشبینی شده است، خاطرنشان کرد: مسئله امنیت غذایی نباید مورد غفلت قرار گیرد و با یک نگاه حکمرانی کلان باید چالش‌ها مشخص شود و برای رفع چالش‌های اولویتدار از ظرفیتها و توانمندی‌های کشور برای حل آنها استفاده شود.

وی همچنین بر استفاده از ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در راستای حل چالش‌های بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: باید تمام تمرکز این کمیسیون در راستای تدوین چگونگی حرکت از وضعیت موجود به شرایط مطلوب مبتنی بر سند فرادستی امنیت غذایی مد نظر قرار گیرد.

وی همچنین بر اولویتبندی چالش‌های بخش کشاورزی در راستای حل آنها در کمیسیون کشاورزی، امنیت غذایی، آب و منابع طبیعی شورای عالی عتف تاکید کرد و گفت: ضروری است در جلسه بعدی  3 الی 4 عنوان از آنها در جلسه مطرح شود.

  • گروه خبری : سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 180179
روابط عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی علیرضا سید اسحاقی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی علیرضا سید اسحاقی